Aanvulling interieur Ford Nugget 2020 camper

geschreven door Aaron

26 april 2021

Sommige dingen ontstaan doordat je een vriend gaat helpen.

Zelf ben ik helemaal gek van campers, met name de buscamper. Ooit in de toekomst ga ik er zelf een maken. Voor nu moet ik het doen met onze leuke 2e hands gekochte Fiat Ducato camper. Lekker makkelijk met het gezin op lange en korte tripjes. Alles binnen een mum van tijd ingepakt (een prestatie met 2 kids) en op pad. Zoveel vrijheid.

Een goede vriend van mij was ook met het campervirus besmet en heeft sinds kort een prachtige Ford Nugget gekocht. Maar de perfectionist die hij is en de behoefte om alles te maken zoals hij het wil hebben zorgde er voor dat hij met wat idee├źn voor aanpassingen kwam.

We zijn samen bezig met het ontwerpen, testen en maken van bestekbakken, een keuken bak, toiletkast en kastplankjes. Deze zijn nu bijna helemaal perfect.

Vanuit de Ford Nugget “scene” is ook al interesse getoond. Het product moet eerst perfect zijn voordat ik hier verder wat mee ga doen.

Voor diegene die het interessant vinden, hier zijn wat afbeeldingen van wat er tot nu toe gedaan is.

Misschien vind je dit ook leuk

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.